Prelepa kuća koja pleni svojim modernim mediteranskim izgledom nalazi se u San Francisku u Kaliforniji, a nastala je kao rezultat renoviranja dvospratnice.

Naime, ova kuća je nadogradnjom, pored već postojeća dva nivoa dobila još dva, pa se pretvorila u izuzetno prostran i funkcionalan dom. Ideje su brojne i sigurni smo da ćete kopirajući ih i vi pretvoriti svoj gradski stan u malu mediteransku oazu.

Na prvom i drugom nivou kuće nalazi se prostrani dnevni boravak, kuhinja sa trpezarijom i kupatilo, na trećem nivou kuće svoje mesto je pronašla komforna spavaća soba, dok je na četvrtom nivou divna terasa koja pruža prelep pogled.

VIŠE: Novi mediteranski stil

Kuhinju i trpezariju krase prostrane i funkcionalne radne površine koje su su san svake savremene domaćice, a odličan odabir boja i izbor materijala čine je klasičnom i modernom u isto vreme.

VIŠE: Savršena kuća na jezeru: rustika kakvu još niste videli

U trpezariji ćete pronaći glavne elemente za svoj budući mediteranski stan. Za početak, tavanicu ukrasite masivnim gredama, odaberite nameštaj od punog drveta a ni sedišta presvučena kožom neće "pokvariti" efekat!

VIŠE: 8 ekskluzivnih kupatila najlepših svetskih vila

Stilska drvena komoda iznad koje stoji ogledalo sa lepo ukrašenim ramom, savršeno se slaže uz nežnu boju zidova i daje joj neophodan kontrast.

Kupatilo je kao stvoreno za dame koje vole da uživaju u nezi - ženstveni detalji pored ogledala i kitnjaste lampe pretvaraju ovaj kutak u oazu uživanja. Mermer je, naravno, neizostavan...

VIŠE: Moderan gradski stan: efektna i jednostavna kombinacija boja

Na trećem nivou kuće nalazi se prostrana spavaća soba sa velikim krevetom i dekorativnim lampama koje se odlično uklapaju u ambijent. Jedan zid spavaće sobe krasi veliki beli ormar sa mnoštvom polica za knjige i mnogo mesta za porodične fotografije.

Četvrti nivo kuće je preuređen u prostor za uživanje koji krasi velika terasom i prelep pogled.

Pogledajte kako sve to izgleda u galeriji slika...

Izvor: Lisa / Moj stan 

LepaiSrecna Ljubiteljima svetlih boja i prirodnih materijala sigurno će se dopasti ovaj enterijer izveden u mediteranskom stilu. Pogledajte....