Svaka domaćica i želi i ne želi belu kuhinju!

Želi je zato što belina oduvek predstavlja simbol i sinonim čistoće, a koja to dama ne bi volela da joj u kuhinji sve uvek blista...

Naravno, tu su i razlozi "protiv" - jer bela kuhinja može da izgleda sterilno, hladno, neprijatno...

Italijanska kuhinja "Forma Mentis Angel Skin" odgovara i na prvu i na drugu želju: na njoj preovlađuje bela boja, ali tu su i diskretni elementi u nežnoj sivoj nijansi!

Italijanski proizvođač kuhinja "Valcucine" donosi ovu sjajnu ideju - kuhinjski prostor u sivo-beloj kombinaciji elemenata i jednostavne linije. 

Kuhinja se tačno prilagođava potrebama korisnika na moderan ali odmeren, fleksibilan i elegantan način. Naizgled ima malo ručki, ali sasvim dovoljno prostora za skladištenje stvari. 

Uz to, ove efektne linije koje razdvajaju ormariće daju specifičnu dinamiku celokupnom utisku. Radna ploča je u drugoj sivoj nijansi, a kant traka kontrastno - crna! 

Zatvoreni horizontalni viseći ormarići dopunjeni su sa dve otvorene crne police za detalje, a duž čitave kuhinje postavljena je crna šipka za kulinarske rekvizite.

Zavirite i u našu FOTO-GALERIJU!

Izvor: Lisa / Moj stan

LepaiSrecna Bela kuhinja predstavlja i danas dizajnerski izazov - kako su na njega odgovorili italijanski stručnjaci - pogledajte!