Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NEOBIČAN NAMEŠTAJ ZA MODERAN STAN: ogledala, stolovi i ormani sa elementima stakla

Ako želite nesvakidašnji ukras, ogledalo drugačije od svih ostalih ili zanimljiv plakar za predsoblje ukrašen ogledalom, pogledajte neke od ideja italijanskog studija “Galoti i Radiče”.

  Izvor: Foto: Promo / Gallotti & Radice

U obilju svakodnevnih i “već viđenih” oblika ogledala, kreativnost i originalnost privuku pažnju na prvi pogled.

Italijanski studio “Galoti i Radiče” (Gallotti & Radice) predstavlja veoma inovativne ideje za ogledala i nameštaj od stakla u futurističkom stilu. Neki modeli su sasvim jednostavni, dok najzanimljiviji predstavljaju sam vrh umeća staklarske industrije.

Povezane vesti

Ogledalo u obliku lista ili velika lampa koja je oivičena ogledalom predstavljaju nesvakidašnji deo nameštaja koji mogu promeniti svaki enterijer. Ljubiteljima originalnosti dopašće se i model ogledala "Promene 09" (Changes 09) – od tri stranice, srednja je pravougaona, a bočne u konkavnim oblicima. Specifičnost ovog modela jeste što može stajati i horizontalno i vertikalno i pritom ne gubi nimalo na svojoj atraktivnosti.

Description: 19_20_home Software:Adobe Photoshop 7.0 Created: 2009:07:27 16:08:47
Izvor:

Model "Jaje" (L`uovo) - pogledajte u galeriji slika - deluje kao vrhunac futurizma čak i danas, premda je proizveden još 1993. godine. Dok, na prvi pogled, deluje kao najobičnije ogledalo, u svojoj unutrašnjosti “krije” orman za kapute i jakne. Pravljen od abonosa, ovaj ormar može imati ručku ili na levoj ili na desnoj strani, a samo ogledalo po izboru može biti ovalno ili sa kosim ivicama.

Veoma zanimljiv je i model “Zed” zahvaljujući atraktivnom metalnom držaču kao i kosoj stranici pri dnu na kojoj se s lakoćom možete ogledati kad se obujete – ivice ogledala su 30x39x175 cm.

Ogledalo "Zajs" (Zeiss Mirror) ukrašeno je ručno ispoliranim staklom s kosim ivicama. Naličje ovog modela je napravljeno od drveta debljine 5 cm a samo drvo je lakirano u bojama kestena i peska.

Tekst: Vladimir Dimitrijević

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije