Sofisticiranost i prijatna atmosfera dominiraju savremenim dizajnom, pa su takva i rešenja koja nudi lepa američka dizajnerka Fransis Herera, specijalista u kreiranju vanvremenskog savremenog dizajna za stanove i jahte širom sveta.

Odlične ideje koje ova dizajnerka nudi, bilo da je reč o modernom, savremenom ili tradicionalnom stilu, u skladu su s njenom parolom koja ostaje uvek ista - "Luksuz u kom se može živeti".

Luksuz nije uvek izražen količinom novca koji investiramo i koji se vidi na svakom koraku, njen je stav. Fransis dizajnira enterijer u kojem je svaki detalj posvećen uživanju stanara - prijatno mesto za život, to je luksuz koji ona predlaže!

VIŠE: Moderan stan u nežnim nijansama koji će vas osvojiti

Kao rezultat primene ovog stila dobija se dom koji, zahvaljujući svojoj jednostavnosti, prosto hipnotiše elegancijom koja inspiriše i zrači pozitivnom energijom. Herera savršeno vlada bojama i najradije se koristi pastelnom paletom.

VIŠE: Zašto treba da odustanete od belih zidova: moderan stan sa neobičnim detaljima

U galeriji slika pronaći ćete primenu najbogatije palete boja u kojoj vas sigurno čeka i vaša omiljena kombinacija! Moderne nijanse sive, vešto kombinovane boje peska, prljavoružičasta, efektna ljubičasta, mnogo bele naglašene tirkiznim detaljima - svaka soba uređena je u modernom i prefinjenom stilu.

Pogledajte našu zanimljivu galeriju slika i pronađite inspitaciju za uređenje vašeg doma po meri...

Izvor: Lisa / Moj stan

LepaiSrecna Želite da uredite enterijer moderno, udobno ali i da mu dodate notu elegancije? Poslušajte odlične savete renomirane njujorške dizajnerke Frensis Herera...