Perfektno odabrane tapete koje potpisuje ni manje ni više nego mladi umetnik Metju Brenon, jednostavan nameštaj sa retro šmekom i dobro dozirane jarke boje u enterijeru kojim vlada crna i bela čine ovaj dupleks u Čelziju nezaboravnim.

Mnoštvo spojivog i nespojivog nateraće vas da skoro kod svake slike iz ovog vrhunski uređenog stana kažete - "pa da!", ali teško da biste se sami odlučili za takve poteze pre nego što pregledate čitavu našu galeriju na kraju teksta. Možete ga nazvati i stanom za kosmopolite i putnike kroz prostor i vreme! Ovaj dupleks sjedinjuje u sebi mnoštvo epoha i stilova, ali preovladava otmenost koju ima samo "stari novac" Njujorka...

Više: Najlepši mini stan na Menhetnu

U kuhinji ćete otkriti da se uz luksuzni mermer savršeno uklapaju skromne bele pločice poznate kao "metro" model jer su njime ukrašene najstarije stanice škripave i vrele podzemne železnice Njujorka. U dnevnoj sobi, oduševiće vas sklad oblika i jednostavnost kombinovanja boja, ali je apsolutna zvezda ove enterijerske priče ogromna crna polica kroz čije se stepenište penjete na drugi nivo stana.

Više: Dupleks za ljubitelje modernog enterijera i uživanja

"Sperou Dizajn" se s pravom diči svojim odnosom prema klijentima, a ovaj nežni otmeni stan očigledno odražava jednu ženstvenu  i umetničku dušu kojoj su dizajneri uspeli da ispune svaku želju. Potražite i vi ovde ideje za svoj san!

Izvor: Lisa / Moj stan

LepaiSrecna Možete ga nazvati i stanom za kosmopolite i putnike kroz prostor i vreme! Ovaj dupleks sjedinjuje u sebi mnoštvo epoha i stilova, ali preovladava otmenost koju ima samo "stari novac" Njujorka...