Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Inspiracija

Kuća o kojoj priča cela Srbija: pogledajte enterijere "Vile Đurašković"

Autor Jasmina Glišić
Autor Jasmina Glišić

Tim arhitekti koji stoji iza "Vile Đurašković" ovenčan je brojnim priznanjima, ali ova lepa vila privukla je opštu pažnju javnosti tek kad je objavljeno da je mlada naslednica Anika Đurašković u vezi s Cecinim sinom, Veljkom ...

Izvor: Foto: Promo / Antonieta Alderete

Vrhunski projektovano osvetljenje, štedljivo korišćenje ogromnog prostora, veliki prozori zahvaljujući kojima se u sobama uživa u maksimalnom dnevnom svetlu... samo su neki od kvaliteta "Vile Đurašković", smeštene u beogradskom naselju Braće Jerković.

Ovo zdanje projektovao je tim arhitekti "Antonieta Alderete", koja osim u Srbiji, ima biro i u Moskvi, a ovenčan je brojnim priznanjima.

Više: Spajanjem dve kuće nastaje komforna prizemna vila

Kako se navodi na Linked in profilu arh.  Alderet, ona je dobitnik godišnje nagrade ULUPUDS za kreativne rezultate u uređenju enterijera za  1993. i 2006. godinu, kao i brojnih drugih priznanja, a školovala se na Beogradskom univerzitetu.

Više: 8 ekskluzivnih kupatila najlepših svetskih vila

Međutim, u žižu interesovanja javnosti, rad na "Vili Đurašković" dospeo je 5. novembra 2014. godine kada je u mnogim medijima objavljeno da je mlada naslednica porodice Đurašković, Anika u vezi s Cecinim sinom, Veljkom Ražnatovićem. Kako izgleda ova vila i kako su uređeni vrtovi i enterijer, pogledajte u našoj galeriji slika!

Više: Neverovatna vila od 1000 kvadrata na Novom Zelandu

Izvor: Lisa / Moj stan

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...

Popularno

Najnovije