Drveni plato koji je pretvoren u terasu i komforna dnevna soba spojile su nekadašnje dve kuće u jednu. Drvena građa dominira celim enterijerom, a vesela boje koje su odabrane za detalje i zidove oplemenile su čitav prostor i učinile ga prijatnim za život.

Terasa koja spaja dve kuće zaklonjena je zasađenim cvećem i zelenilom što garantuje maksimalnu privatnost i pravo mesto za opuštanje. Pasarela iza nje idealno je mesto za dnevnu sobu, jer se otvaranjem balkonskih vrata dobija trostruko veći dnevni boravak u toplim danima. Ako želite da napravite kontrast drvenoj građi poput one koja preovladava ovde, napravite pregradni zid u spavaćoj sobi koji je potpuno neobičan i odlična je ideja za sobu u kojoj ćete se maksimalno opustiti.

Kao što ste primetili, u ovoj prostranoj vili sprat je nepotreban jer zahvaljujući dobrom rasporedu svi ukućani imaju dovoljno mesta za komforan život.

Pogledajte slike u našoj galeriji kako biste dobili više ideja da nešto slično napravite za sebe.

LepaiSrecna Dve u jednu? Naravno, spajanje i renoviranje dve kućice može biti daleko isplativije od rušenja i zidanja velike! Pogledajte ovo sjajno rešenje američke arhitekte Ane Viliamson…