Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Inspiracija

Kuhinja za kraljicu

Autor Ana Dodig
Autor Ana Dodig

Kolekcija kuhinja pod nazivom "Kraljica", italijanske kompanije Old Line, omogućuje vam da od kuhinje napravite svoje malo carstvo mirisa, zabave - topao kutak u kojem će se svi ukućani okupljati a vi se osećati kao kraljica ...

Izvor: Foto: Promo / Old Line

Nove tendencije u svetu kuhinjskog nameštaja  ponudile su poslednji niz godina novu viziju multifuncionalnih kuhinja. Prostor u vašem domu u kojem se nalazi kuhinja tako više nije samo kutak za kuvanje i testiranje omiljenih ukusa već jedan poseban svet, izdvojen od ostalih delova kuće gde ćete moći da uživate sa dragim osobama u sitnim zadovoljstvima – ispijanju jutarnje kafe, priči s prijateljima, čitanju novina, smehu dece...  

Kolekcija kuhinja ”Kraljica” italijanske kompanije Old Line ponudila je seriju kuhinja koja formom i kompozicijom pruža divan efekat ušuškanosti i topline zahvaljujući romantičnom efektu čistog drveta.

Kompanija koju odlikuje tradicionalna izrada, rustični dizajn i skladna paleta boja u ovoj kolekciji obraća se ženi koja želi da se oseti kao kraljica, kao neko ko je izdvojen od vreve urbanog života i ko ima na dohvat ruke šta želi a dovoljan prostor gde može da se okruži svim dragim ljudima koji čine njegovo najveće bogatstvo.

Sitni detalji poput mekanih jastučića na stolicama, fioke koje se mogu smestiti u svaki deo kuhinje, svećnjaci koji stvaraju potpuno drugačiji utisak kad nema dnevne svetlosti, prostor za zeleni detalj neke biljke biće pogodni za sve one koji žele da skiciraju svoju, originalnu i neponovljivu kuhinju - stvorenu za kraljicu. Na vama je samo da odaberte da li ćete živeti u kraljevsti kremaste beline, mednog zlata, bordo erupcije ili u elegantnoj pesmi crne... Pogledajte detalje u galeriji slika.

Tekst: Ana Dodig

Izvor: Lisa / Moj stan

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...

Popularno

Najnovije