Izgleda da je kompleks hotel „Aman rizort“ omiljen među svetskom elitom za organizovanje venčanja. 

Osim što se naš proslavljani teniser Novak Đoković u ovom hotelu na Svetom Stefanu oženio svojom dugogodišnjom verenicom i slavni glumac Džordž Kluni je poželeo da "Aman rizort" u Veneciji bude mesto njegovog venčanja.

Ovde pogledajte kako izgleda hotel u kome su se venčali Novak i Jelena.

Dok su gosti zajedno sa mladoženjom odmarali u hotelu „Ćipriani“ koji možete pogledati ovde, buduća mlada sa svojom porodicom i pre ceremonije pripremala se u ovom zdanju na obali Velikog kanala.

Veličanstveni hotel koji više podseća na palatu vodi poreko još iz 16. veka kada je zgrada hotela  izgrađena. Kako bi posetioci došli do ovog zdanja moraju da se voze gondolom kroz Veliki kanal što dodatno dodaje romantičnu notu.

Recepcija i ostali deo enterijera odišu luksuzom i prepoznatljivim italijanskim radovima. U hotelu se nalaze 24 sobe, pa nam je jasno zbog čega je Kluni sa ostatkom zvanica izabrao drugi hotel. U galeriji pogledajte slike.

Izvor: Lisa / Moj stan

LepaiSrecna Hotel na samoj obali Velikog kanala u Veneciji kraljevske arhitekture i enterijera, bilo je pravo mesto gde ni najslavniji neženja na svetu, Džordž Kluni nije uspeo da ne kaže "da“...