„Dizajniranje stana ne podrazumeva samo dobre komade nameštaja, već se moramo igrati i sa bojama, rasvetom...“, kažu iz studija "Disak" koji se potrudio da ovaj apartman pretvori u pravi prostor za jednu modernu damu.

Vintidž detalji u kombinaciji s aktuelnim bojama i formama savršeno su se uklopili, a kako je reč o malom prostoru moralo se voditi računa da ničega ne bude previše.

Tirkizna sofa u dnevnom boravku i šarena slika u uglu trpezarije je odličan način da u svoj dom unesete živost i prijatan kolorit.

Kuhinja je začinjena crno-belim detaljima, a ljubitelji retro stila sigurno će poželeti frižider koji nas vraća nekoliko decenija unazad.

Možda pomislite da je to previše boja, ali ako osmotrite kako su dizajneri pažljivo kombinovali nijanse i vintidž detalje shvatićete da ništa nije napadno i suvišno.

Ovde pogledajte savršena retro garsonjera od 25 kvadrata.

Spavaća soba u plavim nijansama i kupatilo koje će svaki damu oduševiti jer je kombinovano sa bojom maline i detaljima za pamćenje. Pogledajte našu galeriju sa slikama i potražite najbolje ideje.

Izvor: Lisa / Moj stan

LepaiSrecna Od tirkiznoplave do ružičaste su boje koje dizajneri rado preporučuju smelim damama kako u odevnim kombinacijama tako i u uređenju prostora. Ukoliko su vam potrebne ideje za osveženje doma, predlažemo da pogledate ovaj čarobni stan u Madridu.