Ovaj dupleks na jugozapadu Češke dizajnirala je kompanija Ooooks.

Ono što je specifično za njihov dizajn jesu betonski zidovi koji izgledaju kao da stan nije dovršen, ali mu i daju specifičan izgled, danas toliko moderan.

Gornji i donji deo stana povezani su upadljivo lepim stepenicama, oivičenim staklenim ogradom.

U donjem delu stana nalazi se prostran dnevni boravak sa kuhinjom. Kuhinjski deo krasi masivan drveni sto sa 6 neobičnih stolica, iznad kojih je nesvakidašnji luster. Deo posvećen dnevnom boravku napravljen je u kombinaciji crnih, belih i sivih komada nameštaja.

Prvo što nam privuče pažnju su tri stola neobičnih oblika, kombinovanih u crnoj i beloj boji i dva udobna siva otomana, okrenuta na različite strane.

Ni gornji deo ovog dupleksa ne zaostaje po originalnosti. Naime, spavaća soba i kupatilo odvojeni su samo staklenim ''zidom'', a kupatilo koje odiše stilom i elegancijom delom je popločano kamenčićima koji podsećaju na stare kaldrme. Elementi poput kade i lavaboa su u beloj nijansi i zanimljivih oblika, dok je iznad umivaonika postavljeno masivno ogledalo.

Da je vlasnicima ovog stana pruženo maksimalno uživanje, vidimo i po sobi koja je posebno sređena za relaksaciju. Tačnije, u njoj ćete naći sprave za vežbanje, mini saunu i džakuzi kadu.

Sve prostorije ovog stana kreiranog da ukućanima pruži maksimalno uživanje u dom, možete pogledati u našoj galeriji.

Radmila Jeremić

LepaiSrecna Ako se pametno iskoriste, čak i betonski zidovi mogu da kreiraju elegantan i sofisticiran efekat...