Kuću koju krase čiste linije nameštaja i prozračne, neutralne boje dizajnirao je  studio Kembild (Cambuild), a jedna od njenih najlepših strana je fantastična povezanost unutrašnjosti s modernim vrtom.

Uz pomoć velikih, kliznih vrata ruši se jasna granica između enterijera i eksterijera i povećavaju se mogućnosti korišćenja životnog prostora. U ovoj kući je pravo uživanje primati goste i praviti zabave. Vrt je prelep, a uski bazen je arhitektonski zanimljiv a za rekreaciju više nego dovoljan.

Međutim, ono što i u svom domu možete kopirati, jesu elegantne kombinacije boja - masivni sto u boji hrastovine i moderne stolice u boji ljuske jajeta, kao i udobna garnitura u dnevnoj sobi u boji peska. Neodoljivi detalj je, naravno, kamin koji celoj ovoj prostoriji daje posebnu draž, romantičnost i toplotu.

I u kupatilu su zastupljene neutralne boje, pa tako kombinacija sive, bele i smeđe boje ostavlja utisak urednosti i čistoće.

Kako sve to izgleda pogledajte u našoj galeriji, pa možda nađete rešenje i za neki deo u vašem porodičnom gnezdu.

Radmila Jeremić

LepaiSrecna Nežne sive i bež nijanse čine ovu prostranu kuću u australijskom Kensingtonu pravim porodičnim gnezdom za opuštanje.