Sastojci (za 10 komada):
- 200 g zamrznutog lisnatog testa
- manji luk
- 100 g kuvane šunke
- 100 g šampinjona
- kašika putera
- 150 g pavlake
- kašicica jestivog skroba
- so, biber, muskatni oraščić
- 2 kašičice naseckanog peršuna
- jaje
Priprema: Testo odmrznite, isecite luk na kockice, šunku i pečurke isitnite, pa sve zajedno dinstajte na puteru 3-4 minuta. Dodajte pavlaku, zakuvajte, umešajte skrob i začinite. Dodajte peršun.
Rernu zagrejte na 200 stepeni. Testo razvucite na dvostruku dužinu. Isecite trouglove (10 centimetara), smesu stavite na sto, ivice premažite umućenim jajetom i smotajte. Premažite jajetom i pecite 15 minuta.
Vreme pripreme: 45 minuta
Racepte piše: Marija Jakob
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka