Preporučujemo ovaj sjajan recept:
Sastojci: pola šolje maslinovog ulja, pola šolje piva, 1 kašika meda, 1 kašika soli, 3 čena belog luka.
Priprema: Oljuštite beli luk i gnječite ga dok ne postane kremast. U njega dodajte maslinovo ulje i pivo, a zatim i med. Sve lepo izmešajte.
Meso isecite na komade i prelijte marinadom. Ostavite da se marinira najmanje 3 sata, pa ga tek onda termički obradite.
Probajte i javite nam kako vam je ispalo!
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka