Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SAVRŠEN RECEPT ZA SELJAČKI KROMPIR KOJI SU SPREMALE NAŠE BAKE: kako da ispečete sočne i krckave krompire sa kukuruznim brašnom (RECEPT + FOTO)

Uživaćete u ovom receptu za savršeno spremljene i ukusne krompire!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Ovakav pečenikrompir još niste probali, a savršen je izbor za svaki ručak!

Napravite savršene pečene krompire za najlepši veganski! Brzo i lako se spremaju, a kombinacija odgovarajućih začina i ukusa potpuno će vas oduševiti.

Povezane vesti

Sastojci:

  • 5 većih krompira
  • kašičica bio začina
  • malo soli i bibera
  • šolja krupno mlevenog kukuruznog brašna

Povezane vesti

Priprema:

Krompire oljuštiti, oprati i preseći na polovine. U činiji pomešati kukuruzno brašno, so, biber i bio začin i u tu smesu uvaljati vlažne krompire. Krompire ređati u tepsiju sa presečenim delom nagore i peći u rerni dok ne porumene (oko dvadesetak minuta na najjačoj temperaturi).

Tepsiju nije potrebno premazivati uljem, jer se krompir peče na suvo. Po želji na pečene krompire možete dodati iseckani sveži peršun i beli luk, a odličan dodatak je i sojin jogurt. Služiti sa salatom.

Izvor: Vegetarijanska, vegan i presna hrana

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije