Ukusna turska salata kao savršen prilog uz ručak sa mesom, piše Lepa & srećna.

Sastojci:

  • 4 glavice luka
  • 1 kašičica aleve paprike
  • 4 kašike maslinovog ulja
  • 1 kašika sirćeta od nara (može i drugo sirće)
  • so po ukusu

Priprema:

Luk oljuštiti, svaki posebno uviti u aluminijumsku foliju, staviti u tepsiju i peći u rerni zagrejanoj na 200 stepeni.

Gotov luk izvaditi iz folije i iseći krupno, staviti u činiju, posoliti, odozgo posuti tucanom paprikom, sirćetom i maslinovim uljem.

PROČITAJTE JOŠ:

OVA KAFA SPREČAVA RAK

RECEPT ZA BRZI ČOKOLADNI KOLAČ KOJI SE NE PEČE

BALI BEG OTKRIO TAJNI RECEPT ZA UKUSAN KEBAB

Recept piše Milena Ranisavljević

Izvor: Lepa & srećna