Sastojci:
- 500 g svinjske džigerice
- 3 kašike ulja
- 3 glavice luka
- 3 kašike brašna
- 1 dl soka od paradajza
- 2-3 kašike pavlake
- so, biber
- kašičica aleve paprike
- lovorov list
- začini po ukusu
Priprema:
- Iseckajte luk i propžite ga na zagrejanom ulju. Na pola prženja dodajte džigericu iseckanu na trake i uvaljanu u 2 kašike brašna.
- Kada se džigerica isprži, dodajte paradajz-sok pomešan s pavlakom i kašikom brašna. Sipajte 2 dl vode, stavite lovorov list i ostavite da neko vreme vri. Služite uz kuvan krompir ili testeninu.
Vreme pripreme: 30 minuta
Recepte piše: Marija Jakob
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka