Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

EKSPRES ČORBA OD PILETINE ILI JUNETINE: Brzi ručak ili toplo predjelo za pravu gozbu (RECEPT)

Kada nemate mnogo vremena za pripremu ručka, ukusna topla čorba od piletine i junetine će biti sjajan obrok...

  Izvor: Foto: Profimedia
  • Sastojci:
  • ¼ kg junetine (može i govedina) ili piletine bez kostiju
  • 1 praziluk
  • 2 šargarepe
  • glavica luka
  • so, biber
  • začini

Priprema: 

Iseckajte meso, stavite u šerpu, podlijte vodom i začinite.

Povrće iseckajte što sitnije i dodajte u čorbu.

Ako mnogo peni, penu skinite.

Kuvajte pola sata i poslužite dok je toplo.

Vreme pripreme: 35 minuta

Recepte piše: Marija Jakob

RECEPTI ZA ČORBE

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije