Sastojci:

  • 3 parčeta pilećih grudi 
  • 2 šargarepe
  • 3 kašike kečapa
  • pola kašičice aleve paprika
  • 2 kašike začinske mešavine
  • 3 kašike gustina
  • 3 kašike soja-sosa 
  • 2 kašičice čilija
  • kocka za supu
  • ulje, so, biber

Priprema: Šargarepu izrendajte a luk iseckajte na kockice. Stavite u dublji sud, pa dodajte so, biber, meso isečeno na kocke, čili, soja-sos i gustin. Promešajte i ostaviti dva sata. Zatim ispržite na zagreja- nom ulju, dodajte alevu papriku i kečap, nalijte supom i dinstajte 25 minuta. Služite uz pirinač ili krompir-pire.

Recepti Ivane Pešić bili su među najlepšima u Lisinoj akciji "Moj lični kuvar", a objavljeni su uz magazin Lisa u septembru 2014. godine.

Ivana Pešić iz Prokuplja, student Pravnog fakulteta obožava da svoje slobodno vreme provodi u kuvanju i čitanju. Kuvanje je opušta, a posebno uživa u dekoraciji hrane i trudi se da bude kreativna i maštovita. Nema omiljenu vrstu hrane, već sprema sve i voli da eksperimentiše.