Sastojci:

  • list oblande
  • 150 g praške šunke sečene na listove
  • 150 g rendanog kačkavalja
  • 6 pečenih i oljuštenih paprika
  • soli po ukusu
  • malo kisele pavlake

Priprema: List oblande stavite u vlažnu krpu da omekša.Preko oblande namažite tanak sloj kisele pavlake, pa poređajte prašku šunku, rendani kačkavalj i pečenu i posoljenu papriku.Zavijte rolat i stavite u frižider da odstoji. Isecite na šnite i servirajte kao predjelo.

Recepti Milice Živković bili su među najlepšima u Lisinoj akciji "Moj lični kuvar", a objavljeni su uz magazin Lisa u junu 2014. godine.

Milica Živković iz Bele Crkve penzionerka je od 2004. godine i slobodno vreme provodi spremajući kulinarske specijalitete, ali i u gajenju cveća i ručnom radu. Voli da čita knjige i šeta oko jezera po kojima je Bela Crkva nadaleko poznata.