Sastojci:
- list oblande
- 150 g praške šunke sečene na listove
- 150 g rendanog kačkavalja
- 6 pečenih i oljuštenih paprika
- soli po ukusu
- malo kisele pavlake
Priprema: List oblande stavite u vlažnu krpu da omekša.Preko oblande namažite tanak sloj kisele pavlake, pa poređajte prašku šunku, rendani kačkavalj i pečenu i posoljenu papriku.Zavijte rolat i stavite u frižider da odstoji. Isecite na šnite i servirajte kao predjelo.
Recepti Milice Živković bili su među najlepšima u Lisinoj akciji "Moj lični kuvar", a objavljeni su uz magazin Lisa u junu 2014. godine.
Milica Živković iz Bele Crkve penzionerka je od 2004. godine i slobodno vreme provodi spremajući kulinarske specijalitete, ali i u gajenju cveća i ručnom radu. Voli da čita knjige i šeta oko jezera po kojima je Bela Crkva nadaleko poznata.
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka