Sastojci:
- 1/2 kg luka
- čen belog luka
- 2 kašike maslinovog ulja ili 50 g putera
- kocka za supu
- šoljica piva
- beli biber
- 1 kisela jabuka
- 2 kašike naseckanog peršuna
Priprema:
Na maslinovom ulju ili puteru na laganoj vatri dinstajte naseckani luk i jabuku. Kad luk omekša, dodajte izgnječen beli luk, 1 l tople vode i kocku za supu. Kad provri, kuvajte desetak minuta, pa dodajte pivo i ostavite na vatri još pet minuta. Začinite po ukusu i posle dva minuta isključite, pa pospite svežim peršunovim listom. Supa je vrlo ukusna uz prepečene kockice hleba.
Vreme pripreme: 35 minuta
Recepte piše: Marija Jakob
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka