- Sastojci:
- 1 kg tikvica
- 1 glavica crnog luka
- 2-3 čena belog luka
- neutralna pavlaka
- so, biber, začini
- testenina po želji
- malo maslinovog ulja
Priprema:
Tikvice očistite i isecite na veće kocke. Očistite crni luk i isecite ga što sitnije. Na malo ulja prodinstajte luk, začinite solju, biberom i začinima,pa dodajte tikvice.
Pred kraj, kad tikvice omekšaju, dodajte i beli luk. Dinstajte još minut-dva, pa umešajte neutralnu pavlaku. Skuvajte testeninu i prelijte tikvicama.
Vreme pripreme: 20 minuta
Izvor: Lisa
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka