Sastojci:

  • 3 jaja
  • 2 kašike suvog začina
  • ulje, brašno

Priprema:

Umutite belance. Dodajte žumance. Dodajte suvi začin. U nauljene i brašnom posute šolje sipajte dobijenu smesu. Šolje stavite u vatrostalnu posudu u koju ste nasuli prokuvanu vodu. Voda treba da zauzima polovinu visine šolja. Vatrostalnu posudu potom stavite u rernu. Pecite 15 minuta na 200ºC.

Pečena jaja servirajte u šoljama u kojima su i pečena. Poslužite sa pecivom.

Recepti Biljane Janković bili su među najlepšima u  Lisinoj akciji "Moj lični kuvar" u 2013. godini.

Biljana Janković doživljava vreme u kuhinji kao ono u kojem izražava svoju kreativnost i što je čini srećnom. Trudi se da koriti zdrave namirnice i manje kalorične sastojke, a inspiraciju pronalazi čitajući recepte francuske, kineske i turske kuhinje.