Sastojci:
- 3 jaja
- 2 kašike suvog začina
- ulje, brašno
Priprema:
Umutite belance. Dodajte žumance. Dodajte suvi začin. U nauljene i brašnom posute šolje sipajte dobijenu smesu. Šolje stavite u vatrostalnu posudu u koju ste nasuli prokuvanu vodu. Voda treba da zauzima polovinu visine šolja. Vatrostalnu posudu potom stavite u rernu. Pecite 15 minuta na 200ºC.
Pečena jaja servirajte u šoljama u kojima su i pečena. Poslužite sa pecivom.
Recepti Biljane Janković bili su među najlepšima u Lisinoj akciji "Moj lični kuvar" u 2013. godini.
Biljana Janković doživljava vreme u kuhinji kao ono u kojem izražava svoju kreativnost i što je čini srećnom. Trudi se da koriti zdrave namirnice i manje kalorične sastojke, a inspiraciju pronalazi čitajući recepte francuske, kineske i turske kuhinje.
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka