Sastojci:
- 1 pakovanje kora za rozen tortu
- 500ml mleka
- 300g šećera
- 300g oraha
- 300g mlevene plazme
- 150g margarina
- 100g bele čokolade
- sok i kora od jedne narandže
Priprema: Prokuvati mleko sa šećerom, skloniti sa ringle pa dodati sve ostale sastojke i mešati dok se sve dobro ne sjedini. Ohlađenim filom filovati korice za rozen tortu i ostaviti da prenoći. Sutradan iseći na željene oblike i ukrasiti po želji. Šnite na slici ukrašene su čoko transferom.
Recept je poslala naša čitateljka Dijana Popović. Zahvaljujemo joj se i pozivamo vas da ga lajkujete na našoj Fejsbuk stranici, kao i da učestvujete i sami u Lisinom kulinarskom izazovu! Više o njemu, pročitajte ovde.
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka