Sastojci:
- 1 pakovanje kora za rozen tortu
- 500ml mleka
- 300g šećera
- 300g oraha
- 300g mlevene plazme
- 150g margarina
- 100g bele čokolade
- sok i kora od jedne narandže
Priprema: Prokuvati mleko sa šećerom, skloniti sa ringle pa dodati sve ostale sastojke i mešati dok se sve dobro ne sjedini. Ohlađenim filom filovati korice za rozen tortu i ostaviti da prenoći. Sutradan iseći na željene oblike i ukrasiti po želji. Šnite na slici ukrašene su čoko transferom.
Recept je poslala naša čitateljka Dijana Popović. Zahvaljujemo joj se i pozivamo vas da ga lajkujete na našoj Fejsbuk stranici, kao i da učestvujete i sami u Lisinom kulinarskom izazovu! Više o njemu, pročitajte ovde.
Još uvek nema komentara - sjajna prilika da pokreneš diskusiju.