Sastojci (za 6 osoba):
- 6 debljih filea ćurećih grudi (po oko 250 g)
- vezica bosiljka
- 200 g gorgonzole
Priprema:
Operite ćureće filee, osušite ih i u svakom zasecite po jedan džep. Bosiljak operite, pokidajte listiće i isecite na trake. Gorgonzolu dobro izgnječite viljuškom i pomešajte sa bosiljkom i crvenom paprikom.
Filom od sira i začina napunite džepove filea, te rubove pažljivo zatvorite drvenim čačkalicama. Premažite meso uljem i pecite na roštilju desetak minuta sa svake strane. Začinite solju i biberom.
Vreme pripreme: 20 minuta.
Recepte piše: Marija Jakob
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka