- Sastojci:
- 2 pileća bela mesa
- 80 gr prezli
- ulje po želji
- so i biber
- začini po želji
Priprema:
Očistite meso od kožice i žilica, pa nasecite na manje komade.
Posolite i pobiberite, pa prelijte uljem i dobro izmešajte.
Dodajte začine u prezlu, izmešajte pa u njih uvaljajte komadiće piletine.
Složite ih u pleh, na postavljen pek papir, tako da se ne dodiruju.
Pecite dvadesetak minuta, na temperaturi od 200 C.
Izvor: Lepa & Srećna
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka