- Sastojci:
- 300 ml pavlake za šlag
- 50 ml šećera u prahu
- 30 gr kakao praha
Priprema:
Rashladite i činiju i metlice za mikser u zamrzivaču. Ovako će šlag biti čvršće umućen.
Sipajte sva tri sastojka u činiju i mutite dok se na na oforme čvrsti vrhovi na površini šlaga.
Ukrasite svoju tortu ili kolače šlagom, a ako pripremate čokoladni šlag za milkšejk, prespite ga u posudu s poklopcem i čuvajte u frižideru do tri dana.
Izvor: Lepa & Srećna
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka