Sastojci:
Za koru:
- 5 jaja
- 70 g mlevenih badema
- 300 g kesten-pirea
Za fil:
- 150 g putera
- 150 g šećera u prahu
- 300 g kesten-pirea
I još:
- slatka pavlaka ili šlag za premazivanje
Priprema:
Kora: Umesite žumanca sa šećerom u prahu, dodajte 70 g mlevenih badema, 300 g kesten-pirea i ulupan čvrst sneg od pet belanaca. Masu sipajte u pleh obložen papirom za pečenje i ispecite u rerni.
Fil: Puter, šećer u prahu i 300 g kesten-pirea dobro umutite i ovim kremom premažite ohlađenu koru. Premažite šlagom.
Izvor: Lisa lepa&srećna
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka