Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najbolji muževi u Srbiji 2013: Milutin Petković

Jedne zimske noći, Milutin je iznenadio svoju suprugu nežnim cvetom... To je samo simbol njihovog dvadesetdevetogodišnjeg braka.

  Izvor: Foto: Privatna arhiva

Četrnaestočlanom žiriju “Lisine” redakcije nije bilo lako, ali vođeni pismima njihovih supruga, odabrali smo pobednike – muževe koji uvek glasaju za romantiku, posvećenost porodici i višegodišnje poverenje.

Nakon što joj je suprug Milutin po povratku sa terena jedne zimske noći doneo malu visibabu, Vesna Petković iz Bora napisala je mejl koji je oduševio redakciju, a njenog muža plasirao u finale našeg konkursa.

Kao i većina finalista i Vesna Petković, supruga Milutina Petkovića iz Bora, sa kojom smo prvo razgovarali, ostala je prijatno zatečena kada smo joj telefonom javili da je njen suprug izabran za jednog od četiri najbolja muža u „Lisinoj“ višemesečnoj akciji 2013. godine.

Povod za prijavu bio je emotivni, romantični gest kojim joj je suprug zimus priredio iznenađenje vrativši se sa jedne popodnevne intervencije na poslu.

- Kada je došao kući izvadio je novčanik i rekao: „Imam poklon za tebe.” U trenutku sam bila zbunjena jer  - kakav poklon može da bude u novčaniku osim novca? A znala sam da neće biti ni toga jer nije bila plata. Nežno je sa dva prsta izvukao iz novčanika beli cvetić visibabe. Pružila sam ruku i na mom dlanu je stajao najlepši poklon koji sam u životu dobila i koji ću ikad dobiti. Ubran po danu i nošen satima u novčaniku da bi meni bio svečano predat, imao je jednu poruku - dokaz istinske ljubavi! - seća se Vesna koja će sa suprugom u avgustu 2013. proslaviti 29 godina braka. Kako je njihova ljubav počela pročitajte na sledećoj strani.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije