Engleska vojvotkinja Kejt Midlton, supruga princa Vilijama našla se 9. oktobra 2018. godine pod žestokim napadom!

Naime, glumica Kira Najtli je u eseju pod naslovom "Slabiji pol" napala princezu, piše Yumama. Svi mediji preneli su da Kira tvrdi kako Kejt predstavlja pogrešnu sliku o ženama u javnosti i pri tome misli na situaciju u kojoj je Kejt potpuno sređena izašla iz bolnice samo nekoliko sati nakon trećeg porođaja.

PROČITAJTE JOŠ: OVA ŽENA ČUVA ENGLESKE PRINČEVE, NASLEDNIKE KRUNE: Kejt Midlton ima najviše poverenja u ovu dadilju

Njen esej je objavljen u zbirci "Feministkinje ne nose roze (i druge laži)". 

Foto: Kira Najtli / Profimedia

"Izašla je iz bolnice samo sedam sati nakon porođaja, sa šminkom na licu i u visokim petama. Pokazala se onako kako je svet želeo da je vidi", napisala je glumica koja je svoju ćerku rodila dan pre nego što je Kejt rodila princezu Šarlot. Smeta joj što na ovaj način Kejt daje lažnu sliku u javnosti o ženama koje su se tek porodile

PROČITAJTE JOŠ: SPONTANA SLIKA KEJT MIDLTON SA BEBOM ODUŠEVILA MAME ŠIROM SVETA: pogledajte nove slike sa krštenja princa Luisa (FOTO)

"Samo ti skrivaj naš bol, naša razderana tela, grudi iz kojih curi mleko, podivljale hormone. Izgledaj predivno, budi doterana, ne pokazuj svoje bitke, Kejt.

Sedam sati nakon što si se borila na život i smrt, sedam sati nakon što ti se telo raspolovilo i novi život je izašao iz tebe u krvi i vrisci. Ne pokazuj. Ne govori. Stoj tamo sa svojom kćerkicom i poziraj čoporu muških fotografa", oštra je bila glumica prema Kejt Midlton.

Izvor: Yumama