Da u životu najveća radost i najdublja tuga mogu da dođu gotovo istovremeno, ovih dana saznao je turski pevač i glumac Ozdžan Deniz (45), strastveni Faruk iz hit serije "Istanbulskanevesta”.

PROČITAJTE JOŠ: ŠTA SE DOGODILO SA LICEM LEPE SULTANIJE HUREM: turska glumica Merjem Uzerli posle plastične operacije ne liči na sebe (FOTO)

Ozdžan je, naime, u nedelju 29. aprila 2018. dobio svoje prvo dete, zdravog i snažnog sinčića. Ponosni tata je na društvenim mrežama odmah objavio fotografiju na kojoj ga sin čvrsto drži za prst.  I dok je on u sobi na drugom spratu bolnice uživao u prvim trenucima roditeljstva, na intenzivnu negu na četvrtom spratu smešten je njegov otac Sadik

Ozdžanov otac se već godinu dana bori s kancerom pluća i debelog creva, ali mu se poslednjih dana stanje pogoršalo pa je prebačen u bolnicu. Istu onu u kojoj se njegova dvadesetpetogodišnja snaha Fejza porađala.

Kliknite OVDE da pogledate sliku turskog glumca sa ocem!

Објава коју дели Özcan Deniz (@ozcandeniz) дана 29. Апр 2018. у 4:05 PDT

PageBreak

Čim mu se sin oporavio od porođaj, Ozdžan ga je uzeo u naručje i odneo da ga deda Sadik vidi. Iako teško bolestan, deda se mnogo obradovao unuku, pogotovo što je svog mlađeg sina već otpisao po tom pitanju, pa je prikupio svu snagu za dalju borbu s bolešću.

PROČITAJTE JOŠ: LEPA MAHIDEVRAN KONAČNO ČEKA SREĆU: posle venčanja i razvoda, turska glumica na pragu ostvarenja snova!

Ozdžanov stariji brat Erdžan je u razgovoru s novinarima rekao: “Ozdžan je želeo da sina najpre pokaže našem ocu koji se mnogo obradovao unuku. Očevo stanje je loše i Ozdžan sada želi da što više bude sa sinčićem, ali i sa ocem. Nije mu lako”.

Tekst: M. Ranisavljević

Izvor: Lepa & srećna