Vedra i duhovita, turska serija "Zaljubljeni neženja" osvaja gledaoce širom sveta, a mnogi njeni akteri  preko noći su postali zvezde, poput Bariša Arduča, Elčin Sangu, Saliha Bademdžija, Osmana Akče, Sinem Ozturk, Kerema Frtine, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: CELA TURSKA ŠOKIRANA AFEROM LEPE GLUMICE: da li je zanosnu Dafne iz serije "Zaljubljeni neženja" dečko prevario u javnosti? (FOTO)

Ali malo se zna da je tokom godine i po, koliko je trajalo snimanje serije, troje njenih glumaca stalo na ludi kamen, što je, naravno slavila cela ekipa. No, baš kao što to biva u životu,  bilo je i veoma tužnih i bolnih trenutaka. Tako bi se moglo reći  da ovu seriju obeležavaju tri venčanja i jedna sahrana

Prvi je nogu povukao Salih Bademdži (33), simpatični Sinan, koga smo upoznali kao Hakana u serijalu "Kako vreme prolazi". On se na početku emitovanja serijala, u avgustu 2015. oženio ljupkom crvenokosom koleginicom Imer Ozgun, s kojom se zabavljao četiri godine. Salih sada u hit seriji "Nevesta iz Istanbula" glumi jednu og glavnih uloga i opet ima priliku da pokaže svoj raskošan talenat. Seriji se nedavno pridružila i Imer koja igra njegovu asistentkinju, a između njih se polako rađa ljubav (doduše, zabranjena jer je njegov lik oženjen).

Kliknite OVDE za nastavak teksta!

PageBreak

Potom se u maju 2016. iznenada udala Sinem Ozturk (32), egocentrična Jasemin.

Njen izabranik je Mustafa Uslu koji se uspešno bavi reklamom, a na brak su se odlučili posle samo dva-tri meseca zabavljanja.

PROČITAJTE JOŠ: ON JE TURSKI ZAVODNIK, A VOLI SAMO JEDNU ŽENU: evo kako izgleda devojka Omera iz serije "Zaljubljeni neženja" (FOTO)

No, odmah na početku iskrsli su problemi jer se pre njega Sinem zabavljala  sa direktorom fotografije serijala, pa je ljubomorni Mustafa postavio uslov: ili on, ili serija.

Lepa  Sinem je, naravno, napustila snimanje, pa smo u novoj sezoni mogli da je gledamo kao Selmu u seriji "Paramparčad". 

Kliknite OVDE za nastavak teksta!

PageBreak

U julu 2016. pred matičara je stao OsmanAkča (39), koji u seriji igra Defninog brata Serdara. On se nakon pet godina zabavljanja oženio koleginicom SemomŠahingoz.

PROČITAJTE JOŠ: LAK TURSKI DEZERT: Kolač od griza posut pistaćima po receptu otkačenog Koraja iz serije "Zaljubljeni neženja" (RECEPT)

Markantni Osman je, kaže, uživao u snimanju, jer ga atmosfera mahale u kojoj se priča odvija podseća na njegovo rodno mesto gde se svi poznaju i jedni druge na ulici pozdrvljaju. A uveren je da je i ta atmosfera značajno doprinela popularnosti serije u ovom sve otuđenijem svetu.


Објава коју дели Osman Akça (@osmanakca) дана 22. Јул 2016. у 7:44 PDT

I na samom kraju emitovanja serijala glumci su se oprostili od barda Ajberka Atile, smirenog i mudrog majstora Sadrija, koji je u 71. godini izgubio bitku s teškom bolešću. A njegove mlade kolege kažu da su od srca zahvalni što su imali mogućnost da rade s njim jer im je nesebično prenosio svoje iskustvo.


@just_barisarduc је поделио/ла објаву дана 20. Јан 2017. у 11:50 PST

Tekst: M.R.

Izvor: Lepa & srećna