Skandalu koji se zadnjih nedelja veže uz ime producenta HarvijaVajnstina ne nazire se kraj, a sve je više šokantnih priča o zlostavljanju u mnogim poslovnim sferama.

Nakon što je u javnost isplivalo da je godinama seksualno zlostavljao brojne žene s kojima je radio, javljaju se oni koji priznaju da su bili upoznati sa njegovim ponašanjem i da im je danas žao jer ništa po tom pitanju nisu preduzeli.

PROČITAJTE JOŠ: Modni trenutak: evo zašto je Amal Kluni odabrala crninu za susret sa papom u Rimu (FOTO)

 Na ovu temu sada se osvrnuo i Džordž Kluni.

Naime, glumac je istakao kako problem seksualnog zlostavljanja ne postoji samo u Holivudu već da prožima sve industrije.

- I moja supruga Amal se našla u takvim situacijama i u pravu, poslu kojim se bavi. To se događa svugde, užasan je problem i treba da se reši jer je to problem svih nas. I taj problem treba uzeti za ozbiljno jer predugo se dopuštalo takvima da rade ono što žele - kaže Kluni.

Nastavaka teksta pročitajte OVDE!


PageBreak

Glumac smatra da se i oni koji su ćutali i pomagali Vajnstinu kako bi prikrio svoja dela, takođe moraju suočiti s posedicama.

PROČITAJTE JOŠ: DŽORDŽ I AMAL KLUNI PRVI PUT RAZMENJUJU NEŽNOST U JAVNOSTI: ovakve slike poznatog para još niste videli (FOTO)

- Ako su postojale osobe koje su bili upućene u njegove postupke, želeo bih da znam zašto su ćutali i zašto i danas ćute. Ako postoje novinari ili mediji koji su imali ove informacije, želim da znam koliko su novca dobili da o tome ne pišu. Želim da znam koji su to ljudi bili koji su žene odvodili u hotelske sobe i ostavljali ih same sa Vajnstinom. Harvi će dobiti svoje i biti kažnjen. Ali šta je sa onim ljudima koji su na razne način bili uključeni u to? - pita se Kluni.

U emisiji Good Morning America izjavio je da je poznavao Vajnstina kao nasilnika i ženskaroša, ali da mu ni na kraj pameti nije bilo dokle je sezalo njegovo ponašanje i šta je radio iza zatvorenih vrata hotela.

Izvor: 100POSTO.HR