Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DA LI JE MUŽ KRIV ZA SVE: evo zašto su samo neke udate žene lepe i zgodne

Za lepotu udate žene nisu dovoljne skupe haljine i kreme za podmlađivanje, već tajni eliksir lepote koje vam može dati vaš muž!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Ako udata žena izgleda dobro, uprkos  starosti - morate  prići i pružiti ruku njenom mužu. I u oči ga značajno pogledati. To je njegova zasluga

PROČITAJTE JOŠ: 3 ZNAKA KOJA UKAZUJU DA ĆETE POSTATI MILIONER: proverite da li vas očekuje bogatstvo u budućnosti

Nije mučio svoju ženu gadnim trikovima. Nije navalio na nju teški posao. Nije je optuživao, nije je kritikovao, nije vikao grubim glasom. Grlio ju je, ljubio i volio. I govorio pohvale i komplimente. I štitio se od opasnosti. I tešio kada je bila zabrinuta. I zahvaljujući dobrom obraćanju dobio je lepoticu

U četrdesetim godinama to je tako jasno! Žena dobrog muža je lepa, elegantna, spokojna. Sedi i osmehuje se. Ili radi nešto po kući. Ili jednostavno šeta pod ruku sa mužem uveče, a svi ostali muževi zavide. Misle: zašto moja žena nije takva? 

Oh, jasno je zašto nije - ženu treba paziti i negovati kao borbenog konja. Kao skupu mašinu. I jednostavno - kao čoveka. A pored svake udate ne više mlade lepotice stoji onaj, kome treba ruku pružiti - njen muž. 

I, naravno, postoje lepe dame koje su same. A verovatno i žene koje su sačuvale lepotu i dostojanstvo u nesrećnom braku - ali ja takve žene nikada nisam srela. Morate paziti svoju ženu od mladih dana - a tada će sigurno biti lepotica i pametnica. I svi će govoriti, posrećilo se čoveku sa ženoma! 

Nastavak teksta pročitajte OVDE!

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije