Teniser Novak Đoković odlučio je da sa svojim obožavaocima podeli trenutke sa terena i van njega, pa će svi koji prate njegovu karijeru od sledeće godine moći da gledaju dokumentarnu seriju o najboljem teniseru sveta.

Ova serija zasnovana je na ideji Novaka Đokovića i Alberta Skrapanete i omogućiće do sada neviđen uvid u Novakov život.

Ovožavaoci će moći da vide razne detalje iz Noletovog života, poput priprema, zdravog načina ishrane i druge životne navike.

PROČITAJTE JOŠ: Astrolozi otkrivaju tajnu uporednog horoskopa: da li će Jelena i Novak Đoković zajedno dočekati starost

Pored svega toga, biće predstavljen i njegov rad na poboljšanju obrazovanja dece kroz Fondaciju Novak Đoković i dobrotvorne aktivnosti kroz UNICEF.

Publika će moći da prati i Noletova putovanja u Beograd, kao i sve aktivnosti koje ga očekuju u rodnom gradu.

Kroz ovaj rijaliti šou će gledaocima biti omogućeno neverovatno putovanje kroz život i razvoj teniske legende zvane Novak Đoković.

PROČITAJTE JOŠ: Jelena, Novak i Stefan Đoković na porodičnoj fotografiji kakvu još niko nije video: evo šta i vi možete da uradite za 5 minuta (FOTO)

U zvaničnom saopštenju, koje je stiglo od Amazona, stoji:

"Nema dovoljno superlativa koji bi mogli da opišu Novaka Đokovića. On je jedan od najposvećenijih, multidimenzionalnih, uzbudljivih i inspirativnih sportista na svetu. Samo pretplaćeni korisnici našeg servisa biće u prilici da zavire u život i um svetskog šampiona, oca i supruga", poručio je Konrad Rigs iz Amazona.

"Strast, očuvanje, posvećenost i samosvesnost su ključne odlike šampiona, ali nemoguće ih je imati bez najvažnijih ljudi koji su oko vas. Srećan sam jer imam podršku voljene porodice i mog tima, koji rade zajedno sa mnom. Moji fanovi se raduju i pate sa mnom od početka moje karijere na teniskom terenu i želim da podelim sa njima sve što je iza mog uspjeha. Sada želim s njima da podelim moju svakodnevicu, ono što mi je važno, moje vrednosti, uverenja, navike i želim da im predstavim i sjajne ljude koji stoje oko mene", kazao je Novak Đoković povodom pokretanja emisije.

Prilagođeno sa: Kurir