1. Kakva je pozivnica: kao filmski plakat! U njemu se najavljuje "Moje srpsko venčanje" kao romantična komedija sa pljeskavicama, kajmakom i lukom!

2. Kad i gde je svadba: kako se najavljuje u ovom plakatu, srpska svadba (ili, kako piše - svečana premijera najveće balkanske svadbe) zakazana je za nedelju 22. novembar 2015. godine u 17 sati, a održaće se u jednom u prestižnom hotelu u Beogradu. 

3. Ko će doći: za razliku od njihovog "hrvatskog venčanja", na kojem nije bilo puno zvanica, ovde se očekuje više od 500 gostiju! Od poznatih ličnosti biće tu Petar Grašo, Nataša Bekvalac, Lepa Brena i Boba Živojinović, Nada Topčagić, Tanja Savić, Šaban Šaulić... ali niko iz medija!

VIŠE: Svadbena zvona: udaje se Severina Vučković! Pročitajte ko je koga zaprosio... (FOTO)

4. Ko je osmislio svadbu: čitavo venčanje je osmišljeno tako da izgleda poput pozorišne predstave. Navodno ju je režirao slovenski reditelj Tomaž Pandur, koji je sa srećnom mladom sarađivao za turneju "Dobrodošao u klub". 

5. Šta će da obuku mlada i mladoženja: Severina će za ovu priliku poneti raskošnu venčanicu Matije Vuice. Igor Kojić će nositi sivo, elegantno odelo. 

6. Koliki će biti ceh: ovaj "film" će, kako piše Jutarnji, koštati 52 hiljade evra.

7. Šta se dobija za tolike pare: torta od pet spratova, svadbena večera - 70 evra po osobi, prenoćište za određene goste 170 evra po osobi... a mladence će, ovom prilikom, častiti luksuznim apartmanom (koji inače košta 700 evra za noć).  

8. Šta je dozvoljeno: kako se navodi, "podstiču se pesma, ples i preterana konzumacija hrane i pića. Dobrodošla je i pokoja psovka iz dragosti".

9. Šta je zabranjeno: Svojim dolaskom zvanice "pristaju da budu fotografisani, snimani i objavljivani, ali se mobilni telefoni neće koristiti, makar ne u svrhe deljenja fotografija na društvenim mrežama. Takođe je "zabranjeno falsificiranje, preprodaja, unošenje sjemenki i pirotehničkih sredstava".

10. I, naravno, ko će pevati: kako neki mediji prenose, na svadbi će pevati Tanja Savić, Ana Bekuta i orkestar Ase Sofronijevića. Svi ipak priželjkuju da i mlada zapeva!

Zavirite i u našu FOTO-GALERIJU!

Izvor: Lisa

LepaiSrecna Šta će biti zabranjeno, a šta dozvoljeno - to je ono čemu se najviše smeje publika koja uživa u planovima za najveću svadbu ove jeseni u Srbiji: srpsko venčanje Severine i Igora kojića!