Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ljiljana Jakšić "Salveta": Moj život bi bio nedovršen bez ćerke

Naša popularna glumica koja je zatrudnela na pragu šeste decenije svim ženama preporučuje da se oslobode straha i predrasuda i da ostvare svoj san!

  Izvor: LepaiSrecna

Kada je prošle godine pred 52. rođendan (10. novembar) obelodanila da je trudna i da će sebi darivati najlepši poklon - dete, glumica Ljiljana Jakšić postala je glavna vest u Srbiji. Svi su želeli da čuju kako je ženi na pragu šeste decenije pošlo za rukom da zatrudni.

Popularna Salveta iz „Kursadžija“ rado je pričala o ostvarenju davnašnje želje, otkrivši da sa radošću iščekuje dan kada će ćerku držati u naručju. Uprkos tome što ju je partner ostavio čim je saznao da je u blagoslovenom stanju, pišu Novosti 5. septembra 2014. godine.

Dolaskom malene Darije na svet, Ljiljana se hrabro suočila sa činjenicom da će morati sama da odgaja dete. Nedugo posle porođaja vratila se u Skadarliju, gde i danas u kostimu elegantne dame iz 18. veka recituje stihove i peva starogradske pesme, kako bi prehranila sebe i ćerku.

O Ljiljaninom porođaju pročitajte ovde.

- Od kada mi je Bog poslao Dariju, najsrećnija sam žena na svetu i nije mi teško da sama brinem o njoj - kaže Ljiljana, dodajući da joj komšinica Rada priskače u pomoć kad god je potrebno. - Prošle srede napunila je devet meseci. Izbio joj je peti zubić, a uveliko sama sedi i guče. Sada se bolje razumemo. Ima predivne velike oči u kojima se ogleda moja sreća. Život bi mi bio prazan i nedovršen da nisam spoznala materinstvo.

Mnoge su, kaže, poželele, ali retko koja se usudila na takav korak. Svim ženama preporučuje da se oslobode straha i predrasuda i da ostvare svoj san.

- Možda su mlade žene fizički spremnije od onih u zrelijim godina, ali kada beba dođe na svet - obnovi se sva energija - kaže Ljiljana. - Ništa vam nije teško. U meni se probudila neslućena radost. Toliku količinu sreće nikada nisam osetila. Za to je sposobna svaka žena, jer se uz dete sve lakše podnosi.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije