Severinin sin Aleksandar rođen je 20. januara 2012. godine. Pevačica je nestrpljivo iščekivala ponoć kako bi svom jedincu poželela najlepše želje, a prisetila se i tog hladnog februarskog dana kada je njen naslednik došao na svet.

VIŠE:Sa Severinom u teretani: 4 vežbe za zategnuto telo (FOTO)

"Pre 3 godine, Split je bio pod snegom... Oko 10 sati ujutro, nazvala me prvo Ona (tako ju je i Smoje zvao) i pitala "Oće li mali Aca izaći na moj rođendan?" - "A trebalo bi, teta Lepa, al' biće da mu se ne da po ovom snegu, lepo mu je unutra." - "Jedva čekam da ga vidim, čuvaj mi se Seve moja..." Te večeri u porodilištu svi su ranije otišli iz posete, išli su da slave Tomin rođendan.

Zaspala sam oko 21h. Lekari su me probudili oko 21.40h i prošaptali "Severina, vreme je". Zgrabila sam telefon da im javim da se porađam, a poslednja poruka na displayu je glasila "Ajmo hani, hopsa hopsa pa da mali i ja slavimo skupa. Na današnji dan rodilo se troje meni bitnih ljudi. Dvoje prevažnih, moja teta Lepa Smoje, moj Tomica i najvažniji... Smisao svega što sad jesam, moj sin, koji je svima uneo toplinu jedne hladne splitske večeri.. Srećaaaaan rođendaaaan! #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca", napisala je uz fotografiju Seve.