Ušao je ruku pod ruku sa Šeron Stoun, a svi su ustali u znak poštovanja. Posebna energija se osećala u prostoriji u kojoj je boravio Dalaj Lama, tvrde učesnici skupa  na kojem je ovaj duhovni vođa govorio o temi "Vođstvo u 21. veku". Ovaj veliki događaj za Kaliforniju omogućila je Fondacija Lurds, a Holivud je prosto pohrlio da sretne Dalaj Lamu i čuje njegovo predavanje, kao i da postavi pitanja.

Šeron Stoun, Lari King, Ana Kendrik, Lupita Nijongo, Ember Herd, Eva Longorija, Naomi Vots, Džeremi Rener, Džim Keri, Amber Valeta, Marija Šiver... dugačka je lista zvezda koje su sedele za četrdesetak okruglih stolova postavljenih oko male bine u Kalifornijskom centru za nauku.

Lari King je predstavio En Kari, američku TV voditeljku koja je ovom prilikom imala čast da vodi intervju sa Dalaj Lamom. Između ostalog, pitala ga je i da li nosi torbu i šta je u njoj, a Njegova svetost je, na to, dohvatila torbu i počela da prebira po njoj pa izvadila dve čokoladice! Jednu je poklonio voditeljki a drugu Šeron Stoun, a razgovor se i nastavio često u neformalnom stilu. Kroz našu galeriju slika i vi možete osetiti deo te atmosfere...

LepaiSrecna Šeron Stoun, Lari King, Eva Longorija, Naomi Vots... dugačka je lista poznatih koji su se juče okupili da vide i čuju 14. Dalaj Lamu u Kalifornijskom centru za nauku u Los Anđelesu.