Budući da već neko vreme kruže glasine da par uveliko planira da podigne svoju vezu na viši nivo, čini se da je sada pravo vreme za to ako uzmemo u obzir da se tridesetpetogodišnji Kučer nedavno konačno i zvanično razveo od svoje bivše supruge Demi Mur.

A dok se s nestrpljenjem očekuje venčanje slavnog para, prijatelji bliski budućim supružnicima otkrili su da je Mili i Eštonu prioritet ipak - ostvarivanje u ulozi roditelja, a da venčanje stavljaju u drugi plan.

Ovi navodi samo su još više podstakli priče da je lepa Mila već u drugom stanju, budući da se u proteklom periodu uglavnom pojavljivala u širokoj odeći, što je izazvalo spekulacije na tu temu.

- Žele da imaju dete sada i to im je daleko važnije od venčanja. Mili je tradicija vrlo važna, želi da odgaja decu u skladu sa jevrejskom religijom i kabalom - otkrio je izvor blizak slavnom glumačkom paru za američki portal "RadarOnline".

Ešton i Mila upoznali su se na snimanju serije "Vesele sedamdesete" kada je ona imala 14 godina, a u vezi su tek od aprila 2012. godine.