Veče teških odluka! Na početku nove epizode „X Faktora“ emitovane 10. decembra 2013. godine imali smo priliku da se kratko podsetimo najzanimljivijih audicionih delova, a potom iz vizure pojedinih  takmičara vidimo kako se oni osećaju pred početak najokrutnije faze takmičenja „bootcamp“, odnosno „radni kamp“.

Zbog velike konkurencije, već na početku su isključeni slabiji takmičari, što je izazvalo suze ali i nezadovoljstvo, a ostali su podeljeni u deset grupa i pripremili zajedničke nastupe sa zadatim muzičkim numerama. Rezultat selekcije su sledeće mentorske grupe: Emina Jahović radiće sa grupom „muškarci do 27 godina“, Kiki Lesendrić sa grupom „devojke do 27“, Kristina Kovač će biti mentor bendovima, a Željko Joksimović „starijima od 27 godina“. Spisak takmičara koji su se plasirali u narednu fazu i njihov raspored po grupama pogledajte u galeriji slika.

LepaiSrecna Pogledajte ko se plasirao u narednu fazu takmičenja i koji mentori će raditi sa grupama „muškarci do 27 godina“, grupom „devojke do 27“, „starijima od 27 godina“ i bendovima.