Nova turska hit serija "Karadaji“ koja će se emitovati na "Prvoj“ televiziji na male ekrane donosi nam Kenana Imirzalioglua i Berguzar Korel u uzbudljivoj i intrigantnoj priči o časti, osveti i nemogućoj ljubavi.

Iako televizija "Prva" još nije jasno saopštila kog datuma da očekujemo početak ove serije, nagoveštaj je da će ona naslediti aktuelnu "Kako vreme prolazi" čija je poslednja najavljena za decembar 2013... Dakle, "Karadaji" će simbolično obeležiti kraj 2013. i ulazak u 2014. godinu!

Glavni junak serije je Mahir Kara, čija je životna drama smeštena u sedamdesete godine prošlog veka. On odrasta u srećnoj porodici, uz oca Nazifa, dobrog čoveka strogih moralnih principa koga svi poštuju. Veče pre Mahirovog venčanja Nazifu smeštaju ubistvo državnog tužioca zbog čega je osuđen na smrt. Tog trenutka Mahir postaje glava porodice, čvrsto rešen da pronađe ubicu, pa makar i po cenu sopstvene sreće. Ima rok od 30 dana da dokaže očevu nevinost, ili će Nazif biti pogubljen. Njegova potraga za pravdom zakomplikovaće se kada se uplete u ljubavnu vezu sa sudijom Feride Sadoglu, koja u svojim rukama drži sudbinu njegovog oca.

„Pohvala nije bilo, čak ni sa Šeherezadom. Publika me je volela, ali kolege, reditelji i producenti stalno su nalazili nedostatke u mojim interpretacijama, insistirajući na tome da mogu biti mnogo bolja. To mi je toliko smetalo i uticalo na moje samopouzdanje da sam htela da odustanem od glume. Smatrala sam da sam loša. Sa "Karadajiem" se konačno sve promenilo. Lik, okruženje, svi saradnici, od Kenana kao mog partnera, pa do poslednje šminkerke na setu, sve se poklopilo da se osećam savršeno u svojoj koži. Mislim da je ovo uloga mog života", rekla je Berguzar Korel.