Specijalni gost žirija emisije "Tvoje lice zvuči poznato" naredne subote je Nataša Bekvalac, a epizodu u kojoj se ona pridružila Ivanu Ivanoviću, Katarini Radivojević i Mariji Mihajlović možete pogledati 7. decembra 2013. godine.

Kao i svi prethodni gosti, Nataša se ludo zabavljala gledajući imitacije takmičara, a sudeći prema komentarima mnogih, ovo će biti najzabavnija epizoda do sada ne samo po interpretacijama već i energiji, zabavi i zahtevnim koreografijama.

Boris je oduševio i nasmejao do suza imitacijom Ane Kokić, a sledeće dubote ga možete gledati u još jednoj zahtevnoj ulozi - čuvenog MC Hammera. Popularni glumac i takmičar u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato" izvešće najveći hit ovog američkog repera - "Can’t touch this". Naporno je vežbao ne bi li uspešno imitirao Hamerove brze i komplikovane plesne korake, a uz to, kako sam kaže, morao je nauči "brzalicu" i po prvi put repuje.

Knez se oduševio kad je ugledao Bokija u šminkernici, a i njega samog čekala je detaljna transformacija – Meri Džej Blajdž.

LepaiSrecna Popularna pevačica ludo se zabavila na snimanju nove epizode šou programa na TV Prva! Recept: smeh, muzika i odlična zabava ostaje nepromenjen.