Iz emisije u emisiju imitacije postaju sve zahtevnije i teže, a naši takmičari ne prestaju da pomeraju granice svog talenta i izdržljivosti! Ove subote, 30. novembra 2013. godine nikome neće biti lako... Prvo ćemo se podsetiti legendi: Sneki će imitirati Silvanu Armenulić, Tamara i Aleksa Majkla Džeksona, a Željko Šašić Milana Mladenovića.

Goca i Sara će ovoga puta biti aktuelne svetske dive, prva – Kristina Agilera, a druga Šakira. Skaj će se naći u ulozi Akija Rahimovskog iz “Parnog valjka”, dok će Knez pokušati da se transformiše u Sašu Matića. Najzanimljivije će biti Ani, ne toliko zbog zadatka u kojem će imitirati Kaliopi, već zbog činjenice da će Boris morati da se preruši upravo u Anu Kokić! Ne propustite da pogledate kako će to izgledati i zavirite u njihove pripreme kroz našu galeriju fotografija!

LepaiSrecna Među muzičkim legendama koje ćemo gledati ovog vikenda u šou programu "Tvoje lice zvuči poznato" biće i jedna nova Šakira, neka druga Kristina Agilera i nezaboravljena ali drugačija Silvana Armenulić. Ali zato će Boris Milivojević morati da odmeni svoju koleginicu Anu Kokić!