Dejvidove utakmice, Viktorijine revije... u mnogima od ovih poslovnih situacija Bekamovi su se pojavljivali s decom. Dejvid, koga mnogi nazivaju najslavnijim penzionisanim fudbalerom na svetu izjavio je posle Viktorijine revije na Njujorškoj nedelji mode u septembru 2013. godine da on i njegova supruga rade upravo zbog toga da bi dali dobar primer deci.

„Želimo da im pokažemo da je važno vredno raditi“, otkrio je. „To je jedna od ključnih stvari, koju smo Viktorija i ja uvek činili – pre nego što smo dobili decu, ali i sada kada ih imamo četvoro“, otkrio je Dejvid.

„Tako sam se ponašao tokom čitave svoje fudbalske karijere i nastaviću da živim takvim životom. Sve obaveze organizujemo tako da u centru ostane porodica zato što su naš glavni prioritet deca. Tako će uvek biti, a vredan rad je najbolje  što svojoj deci možete pokazati“, dodao je Dejvid Bekam.

LepaiSrecna Među najslavnijim parovima svetskih zvezda, Viktorija i Dejvid Bekam privlače medijsku pažnju i zato što su vrlo često sa decom i u poslovnim prilikama.