S odlučnim pogledima u objektiv umesto osmeha i doterani do najmanjeg detalja, Viktorija i Dejvid Bekam pokazali su još jednom da im po eleganciji nema premca među slavnim parovima.

Na svečanosti Global Fonda u Londonu 16. septembra 2013. godine, Viktorija se pojavila u crnom od glave do pete - uskim pantalonama i neobično krojenom sakou iz sopstvene kolekcije. Njen suprug je, u tonu s njom, obukao crno odelo, a uz belu košulju je odabrao poslovično usku, crnu kravatu.

Međutim, jedan od najzanimljivijih detalja je nova tetovaža koju je Dejvid prikazao ovom prilikom - nova tetovaža! Na desnoj nadlanici, Dejvid je istetovirao ime svoje supruge, Viktorija! On, inače, već ima pravu kolekciju od 30 tetovaža, a novinari su se, naravno, već prisetili da mu je upravo slavna kreatorka poklonila vaučer za novu tetovažu povodom 38. rođendana. Fotografije Viktorije i Dejvida, kao i njegov novi "tatu" možete pogledati u našoj galeriji.

LepaiSrecna Savršeno doterani za proslavu Global Fonda u Londonu, Viktorija i Dejvid Bekam pozirali su u svom tipičnom maniru: s rukom u ruci i beskrajno elegantni, pokazali su zašto su među najslavnijim parovima svetskih zvezda.