Mondenski život Harper Bekam ove nedelje je dobio opušteniji ritam. Pošto su pružali podršku mami Viktoriji na reviji koju je pripremila za Njujoršku nedelju mode 8. septembra 2013. godine, slavni tata Dejvid i njegova ćerkica dali su sebi oduška u parku u Sohou dva dana kasnije.

I u ovoj prilici doterana u ružičastu haljinicu i crne "martinke", Harper je uživala i u društvu druge dečje zvezde - četrnaestomesečnog Bruka, sina glumice Moli Sims, a i vi ćete u njihovim neodoljivim fotografijama u galeriji. Najslavniji penzionisani fudbaler u jednom trenutku je morao da se bori za Harperinu pažnju jer je njoj bila zanimljivija Brukova igračka - automobilčić. Na kraju je Dejvid ipak ostao sam sa ćerkicom u parku i nakon ovog slatkog druženja, zabavljao je loptom, ljuljao na ljuljašci i fotografisao u opuštenim trenucima kao i svaki otac zanesen svojom ljubimicom.

LepaiSrecna Nakon aplauza mami Viktoriji Bekam na Njujorškoj nedelji mode, mala Harper i njen tata Dejvid odlučili su da se malo opuste u parku. Glumica Moli Sims i njen sin Bruk bili su slučajno, ali dobrodošlo društvo.