Četvrtasti prsten u vintidž stilu sa tri prelepa okrugla dijamanta u sredini koji je Skarlet Johanson nosila na festivalu u Veneciji 3. septembra 2013. godine ipak je verenički dar! Zvezda upravo prikazanog filma “Ispod kože” verila se Romanom Dorijakom, francuskim novinarem s kojim se zabavlja od novembra prošle godine.

Kako je preneo CNN, Skarletin predstavnik za medije potvrdio je vest o veridbi ali datum venčanja još nije određen. Prvi brak sa glumcem Rajanom Rejnoldsom glumica je, inače, okončala 2011. godine. “Razvod vas zaista skrha. Nadate se da će život krenuti u jednom smeru, a onda – iz najrazličitijih razloga – ništa ne uspeva”, rekla je Skarlet u intervjuu za Vog posle razvoda.

Njen novi verenik nije iz filmskog sveta, ali kao medijski čovek dobro poznaje njegove tajne i ponaša se vrlo uzdržano kad prati Skarlet na premijerama. Na premijeri filma megazvezda je više fotografisana sa svojim kolegama i producentom filma “Ispod kože” Džonatanom Glejzerom, ali je na projekciji sedela sa svojim budućim suprugom, pa su tako nastale i slike u našoj galeriji.

LepaiSrecna Prelepi art deko prsten na levoj ruci holivudske zvezde koji je pokazala na venecijanskoj premijeri filma “Ispod kože” zaista je verenički dar, tvrde svetski mediji.