Duga crna haljina, „starija sestra“ male crne haljine za mnoge je simbol konzervativne elegancije, ali je Skarlet Johanson upečatljivo pokazala kako se može pretvoriti u seksi kreaciju iz snova.

Drapirani model kuće Versaće koji je holivudska diva odenula za svoju premijeru filma „Pod kožom“ na Venecijanskom festivalu 3. septembra 2013. godine idealno naglašava ženstvenu siluetu. Naramenice kao „smaknute“ niz ramena, dekolte koji je na pravoj meri između prihvatljivog i provokativnog i nabori povučeni ka desnom boku čine Skarlet nezaboravnom.

Uz atraktivnu višebojnu ogrlicu modne kuće Bulgari, mlada megazvezda je odabrala diskretne minđuše, a zahvaljujući neformalnoj maloj punđi koja deluje pomalo razbarušeno, izbegla je ukočeni, holivudski „look“. Ako želite da pogledate haljinu u punoj dužini i detalje Skarletine modne kombinacije, pogledajte fotografije u našoj galeriji slika.

LepaiSrecna Zanosna, seksi Skarlet skoro nikad ne greši na „crvenom tepihu“, ali u drapiranoj, dugoj crnoj haljini na premijeri filma „Pod kožom“ ostavila je utisak koji će se dugo pamtiti i koji je nadmašio mnoge prethodne.