Javno preduzeće „Ada Ciganlija“ raspisalo je video-konkurs „Moje leto na Adi“ koji će trajati do 20. avgusta 2013. godine.

 “Ukoliko voliš da provodiš leto na Adi, znaš da se opustiš sa prijateljima, umeš da osmisliš dobru letnju zabavu za sebe i svoje društvo ili jednostavno voliš da kuliraš na plaži, podeli to sa nama i pokaži nam kako izgleda tvoje leto na Adi. Snimi sebe kako uživaš na Adi, plivaš, skijaš na vodi, spremaš roštilj, voziš rolere, u najzabavnijim situacijima koje možeš da smisliš. Ako ipak umesto akcije više voliš da kuliraš na Adi, uživaš i blejiš na plaži, sam ili sa prijateljima, snimi to i učestvuj na konkursu”, navodi se u saopštenju ovog preduzeća.

Učešće na konkursu podrazumeva snimak na zadatu temu i postavljanje snimka na zvaničnu stranicu Ade Ciganlije na društvenoj mreži Facebook (http://www.facebook.com/Ada.Ciganlija) uz komentar „Moje leto na Adi“. Autori tri snimka sa najvećim brojem lajkova  dobiće zanimljive nagrade koje podrazumevaju uživanje u najboljim zabavnim sadržajima koje Ada Ciganlija ima da ponudi. 

Vreli letnji dani stvoreni su za zabavu i uživanje, pa poslužite se kamerom, pokažite kreativnost i podelite to sa svima, imate i više nego dovoljnu motivaciju.